INSTAL KSA

La teva casa de confiança per a instal·lació i canvi de portes a Badalona

A INSTALKSA, som experts en la instal·lació i canvi de portes a Badalona. Amb una varietat de serveis i productes d’alta qualitat, ens hem consolidat com la teva casa de confiança per a totes les teves necessitats de portes.

Una varietat de portes per a cada llar a Badalona

A INSTALKSA, entenem que cada llar és única i, per això, oferim una àmplia gamma d’opcions de portes:

01

Portes cegues

02

Portes vidrieres

03

Portes dobles

04

Portes corredisses

05

Corredisses d'interiors Krona

06

Plafons de porta d'entrada

07

Portes d'entrada

08

Tapetes, batents, pernis i manetes

Abans de la reforma

Visita la casa de les portes a Badalona

Fes d'InstalKSA la teva elecció

Estem compromesos amb la satisfacció del client i la qualitat dels nostres serveis. T’invitem a que facis d’INSTALKSA la teva casa de les portes a Badalona. Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per saber més sobre els nostres serveis d’instal·lació i canvi de portes.

Estem aquí per ajudar-te a fer de la teva llar o negoci un lloc més segur i agradable.

Després de la reforma

Portes automàtiques i metàl·liques per a negocis i llars a Badalona

No només oferim portes per a llars, sinó també solucions per a negocis. Les nostres portes automàtiques són ideals per a botigues i oficines, oferint comoditat i seguretat. Per a una major protecció, les nostres portes metàl·liques són una excel·lent opció. Aquestes portes són resistents i duradores, assegurant que la teva propietat estigui ben protegida.

Ens esforcem per proporcionar solucions de portes de la més alta qualitat. La nostra gamma de serveis abasta tot, des de la instal·lació de portes d’interior i exterior a Badalona, fins al canvi de portes i la instal·lació de portes automàtiques i metàl·liques.

Estem a punt per treballar amb tu i fer que la teva visió es faci realitat. Contacta amb nosaltres per començar la teva reforma amb els millors professionals.

instalacion-de-puertas-en-badalona.png

Canvi de portes amb facilitat

A INSTALKSA, fem que el canvi de portes sigui un procés senzill i sense estrès. El nostre equip s’encarregarà de tot, des de la mesura fins a la instal·lació, assegurant que la teva nova porta encaixi a la perfecció i funcioni sense problemes.

T'interessa un altre tipus de reforma?

Serveis

Altres serveis i reformes

Altres serveis de reformes a Badalona Com a especialistes en reformes integrals a Badalona, oferim serveis especialitzats que abasten des d’instal·lacions elèctriques, sistemes de calefacció i aire acondicionat, fins a treballs en pladur, maçoneria i fontaneria. Amb una sòlida experiència

Llegir Més »
Serveis

Reformes de banys

Reformes de banys a Badalona A INSTALKSA som especialistes en tota mena de reformes de banys. Per a nosaltres, cada detall compta i ens esforcem a aconseguir la satisfacció del client amb cada reforma que realitzem. Si estàs pensant a

Llegir Més »
Serveis

Reformes de plats de dutxa

Reformes de plat de dutxa Una de les reformes més comunes en els banys és la reforma del plat de dutxa. Si el teu plat de dutxa està vell, antiquat o no és accessible, nosaltres podem ajudar-te a canviar-lo per

Llegir Més »