Reformes de
cuines a Badalona

A InstalKSA som experts en reformes integrals de cuines a Badalona. Tenim més de 15 anys d’experiència i ens avalen centenars de clients satisfets. T’oferim un servei personalitzat i adaptat a les teves necessitats.
T’escoltem i t’assessorem perquè puguis aconseguir la cuina dels teus somnis. A més, treballem amb els millors proveïdors del mercat i ens comprometem a utilitzar materials de primera qualitat.

Estàs pensant a reformar la teva cuina a Badalona?

Contacta amb nosaltres i t’assessorarem sobre les millors opcions per al teu pressupost!

Servei complet de reformes de cuines a Badalona

01

Instal·lacions noves

02

Sostre de pladur

03

Rajoles de paret i terra

04

Mobles de cuina aprofitant al màxim l'espai i amb un acabat modern a triar

05

Col·locació de marbre o Silestone amb opció d'aplacat

06

Aixeteria

07

Electrodomèstics

08

Aigüeres

Més que cuines a Badalona

Per què triar InstalKSA?

Treballem amb els millors materials i tècniques de construcció, per garantir-te una cuina de qualitat i duradora. A més, t’oferim un ampli catàleg d’electrodomèstics, mobles i rajoles, perquè puguis triar l’estil que més t’agradi.
Contacta amb nosaltres i et prepararem un pressupost personalitzat!

Encara no ens segueixes a les xarxes socials?

T'interessa un altre tipus de reforma?

Serveis

Altres serveis i reformes

Altres serveis de reformes a Badalona Com a especialistes en reformes integrals a Badalona, oferim serveis especialitzats que abasten des d’instal·lacions elèctriques, sistemes de calefacció i aire acondicionat, fins a treballs en pladur, maçoneria i fontaneria. Amb una sòlida experiència

Llegir Més »
Serveis

Reformes de parquet

Reformes de parquet a Badalona Benvingut a InstalKSA, el teu soci a Badalona per a serveis de reformes de parquet. Redefineix la bellesa de la teva llar amb l’elegància i la calidesa que només els paviments de fusta poden proporcionar.

Llegir Més »
Serveis

Reformes de plats de dutxa

Reformes de plat de dutxa Una de les reformes més comunes en els banys és la reforma del plat de dutxa. Si el teu plat de dutxa està vell, antiquat o no és accessible, nosaltres podem ajudar-te a canviar-lo per

Llegir Més »