Reformes de parquet a Badalona

Benvingut a INSTALKSA, el teu soci a Badalona per a serveis de reformes de parquet. Redefineix la bellesa de la teva llar amb l’elegància i la calidesa que només els paviments de fusta poden proporcionar.

El parquet és la solució més ràpida i econòmica per gaudir del teu nou terra.

Els nostres serveis en reformes de parquet

01

Subministrament i col·locació de parquet Finfloor AC5 8mm a triar model

02

Sòcols

03

Treballs diversos a les portes per adaptar-les a la nova alçada del terra

Treballem amb les millors marques de parquet

Els 4 beneficis de renovar el parquet

Millora de la durabilitat i la funcionalitat

Amb la cura i manteniment adequats, el teu parquet resistirà el pas del temps, proporcionant un terra robust i de qualitat per a la teva llar.

Confort tèrmic

Els paviments de parquet tenen propietats aïllants que mantenen la teva llar càlida a l’hivern i fresca a l’estiu.

Facilitat de Neteja i Manteniment

Un terra de parquet és fàcil de netejar i mantenir, la qual cosa t’estalvia temps i esforç en tasques de neteja.

Salut Ambiental

La fusta és un recurs natural i renovable, la qual cosa contribueix a una llar més sostenible. Aposta per la salut i la sostenibilitat amb INSTALKSA.

Si estàs llest per gaudir d’aquests beneficis, contacta amb nosaltres avui mateix. Deixa’ns ajudar-te a transformar la teva llar amb els nostres serveis de reformes de parquet a Badalona.

Experts en Renovacions de Parquet

El nostre equip de professionals té una àmplia experiència i coneixements en el camp de les reformes de parquet. Proporcionem un servei integral que s’adapta a les teves necessitats i preferències específiques. Sol·licita un pressupost i descobreix com podem transformar la teva llar.

T'interessa un altre tipus de reforma?

Serveis

Reformes de banys

Reformes de banys a Badalona A INSTALKSA som especialistes en tota mena de reformes de banys. Per a nosaltres, cada detall compta i ens esforcem a aconseguir la satisfacció del client amb cada reforma que realitzem. Si estàs pensant a

Llegir Més »
Serveis

Reformes de parquet

Reformes de parquet a Badalona Benvingut a INSTALKSA, el teu soci a Badalona per a serveis de reformes de parquet. Redefineix la bellesa de la teva llar amb l’elegància i la calidesa que només els paviments de fusta poden proporcionar.

Llegir Més »
Serveis

Reformes de cuina

Reformes de cuines a Badalona A INSTALKSA som experts en reformes integrals de cuines a Badalona. Tenim més de 15 anys d’experiència i ens avalen centenars de clients satisfets.T’oferim un servei personalitzat i adaptat a les teves necessitats. T’escoltem i

Llegir Més »