InstalKsa

qui som

INSTALKSA és una empresa especialitzada en reformes a Badalona.

Portem més de 15 anys oferint el millor servei de reformes integrals de pisos, cuines i banys a Badalona, Barcelona i voltants.

A INSTALKSA som un equip de professionals apassionats pel nostre treball. Gràcies a això, ens hem posicionat com una de les empreses de referència en reformes a Badalona.

Què ens fa diferents de la resta?

Ser especialistes en reformes ens permet centrar-nos a resoldre les 4 preocupacions principals dels clients amb els 4 compromisos INSTALKSA:
01

Complicat Vs Reforma Fàcil

Abans de començar la reforma, quan un client ha de reformar, per exemple, la cuina, li sorgeixen moltes preguntes i dubtes que fan veure molt complicat el procés, produint un augment de l'estrès en les seves vides tan sols de pensar-ho. A INSTALKSA tenim la resposta a cadascuna d'aquestes preguntes i dubtes, i prometem baixar el nivell de cortisol dels nostres clients.

02

Caos Vs Reforma Ràpida

El client tindrà una planificació del procés d'obra des de l'inici. El nostre ampli equip de treball vetllarà per l'ordre i la neteja de l'obra, així com gestionar de la manera més eficaç els treballs. Això sumat a la nostra logística de treball, farà que les obres es redueixin en temps considerablement comparats amb la competència.

03

Atzar Vs Reforma amb Garantia de Satisfacció

Començar una obra sense tenir la certesa de quin serà el resultat, sol ser força estressant, més que res, perquè deixes a l'atzar el resultat d'alguna cosa tan important. A INSTALKSA, els nostres clients tenen una garantia total de satisfacció, avalada pels nostres centenars de clients anteriors que continuen sent clients i que sens dubte ens truquen quan necessiten qualsevol cosa.

04

Car Vs Reforma econòmica

Una altra de les preocupacions dels nostres clients és la del cost de les obres. Sempre intentem explicar que, per exemple, a INSTALKSA fem reformes completes de cuines de 8000€, i també de 25000€. I en ambdós casos l'estalvi del client és considerable. En cada cas, INSTALKSA s'ha ajustat a la necessitat del client, que és el més important. Cada persona o família és diferent, i la nostra experiència ens fa veure i proposar solucions a les seves necessitats.

Però, on està l’estalvi? Molt fàcil, solucionant les 4 preocupacions:
  1. En Problemes: Confiar en professionals i saber cadascun dels passos de l’obra proporciona Tranquil·litat.
  2. En Temps: La nostra logística i experiència fa que les obres acabin abans que la major part de la competència, i això dona Alegria, no ho negarem.
  3. En Seguretat: Saber que el resultat s’ajustarà a les expectatives abans de començar l’obra dona Confiança.
  4. En Diners: Gràcies a la nostra selecció de materials de qualitat, podem oferir els millors materials amb la millor relació qualitat-preu. Això, sumat al fet que el temps d’execució dels treballs és menor, fa que els pressupostos quedin al millor Preu, oferint la Qualitat més gran, amb el millor Servei, al Menor Preu Possible.

Encara no ens coneixes?

Uneix-te a Instalksa!

Alguns dels nostres serveis