Reformes de plat de dutxa

Una de les reformes més comunes en els banys és la reforma del plat de dutxa. Si el teu plat de dutxa està vell, antiquat o no és accessible, nosaltres podem ajudar-te a canviar-lo per un de nou. Disposem d’una àmplia gamma de plats de dutxa, tots ells fabricats amb materials d’alta qualitat.

A més, t’oferim una àmplia gamma d’opcions de disseny, perquè puguis escollir el plat de dutxa que millor s’adapta al teu bany.

INSTALKSA és una empresa de reformes integrals a Badalona. Oferim un servei complet de reformes, des de la planificació fins a l’execució.

Els millors serveis per reformar el teu plat de dutxa

01

Canviem la teva banyera per un plat de dutxa

02

Instal·lació de plat de dutxa de resina antilliscant

03

Instal·lació de mampares

04

Enrajolat de rajoles per a la zona del plat de dutxa

05

Instal·lació i canvi d'aixeta de dutxa

InstalKSA per canviar el teu plat de dutxa

Estàs pensant a canviar el teu plat de dutxa?

Nosaltres podem ajudar-te! Et farem un pressupost sense compromís i t’assessorarem en tot el procés de la reforma.

T'interessa un altre tipus de reforma?

Serveis

Reformes de cuina

Reformes de cuines a Badalona A INSTALKSA som experts en reformes integrals de cuines a Badalona. Tenim més de 15 anys d’experiència i ens avalen centenars de clients satisfets.T’oferim un servei personalitzat i adaptat a les teves necessitats. T’escoltem i

Llegir Més »
Serveis

Serveis de pintura

Pintors a Badalona: Qualitat, Rapidesa i Experiència A INSTALKSA, som experts en solucions de pintura a Badalona. La nostra experiència en el sector i el nostre compromís amb el client ens distingeixen com la millor opció per als teus projectes

Llegir Més »
Serveis

Reformes de parquet

Reformes de parquet a Badalona Benvingut a INSTALKSA, el teu soci a Badalona per a serveis de reformes de parquet. Redefineix la bellesa de la teva llar amb l’elegància i la calidesa que només els paviments de fusta poden proporcionar.

Llegir Més »